Direkte nabo til smuk eng og dejlig strand

Boligerne i Havblik ligger så tæt på vandet, som man overhovedet kan komme. Det vil sige i allerførste række – og det bliver der aldrig ændret ved. Havblik støder nemlig direkte op til den store smukke strandeng, som er udlagt til naturområde, der ikke må bebygges i fremtiden.
 
Badeferie, du ikke skal hjem fra
I Havblik får du en beliggenhed, som mange vil misunde. Sommerhalvåret føles næsten som én lang badeferie, man ikke behøver at tage hjem fra. Du skal stort set bare lige ud af hoveddøren, hen over engen og ned til vandet for at få den daglige dukkert. Her kobler man fuldstændig af, når man daser i solen, mens børnene bygger sandslotte eller boltrer sig i vandkanten.
 
Stor natur ved havet
Strandengen udgør et fredeligt alternativ til de livlige havneomgivelser. Engen er oplagt til leg og motion – men også til at gå på jagt efter f.eks. havtorn, salturt og hyben eller bare at nyde det rige, maritime fugleliv.

Børnevenlige badeforhold
Selve stranden har for nylig gennemgået en stor opgradering, så det er blevet et badested i særklasse. Sandet er lækkert og hvidt over alt, og vanddybden nu helt ideel. Lavt nok til at være perfekt for børn og dybt nok til at svømme i.

Maritime aktiviteter i nærmiljøet

  • Køge Roklub
  • Køge Kano- og Kajakklub
  • Badeanstalt og vinterbadeklub
  • Lystfiskeri fra havn og kyst
  • Velegnet strand til windsurfing
design: dbyk.dk