Materialeliste

Facader:
Udføres med blødstrøgne teglsten, Wienerberger WT 109, Hvid Marmor

Tage:
Taget udføres med tagpap. Grønne tage udføres som Sedum. På taget er placeret afkast for ventilation samt eventuelle solceller.

Gårdrum:
Gårdrummet indrettes således at der skabes en visuel forbindelse til Strandengen. Der etableres fælles opholdszoner samt et legeareal. Der er direkte adgang til gårdrummet fra de fleste af boligerne i stueplan – se lejlighedsplaner.

Adgang og opgange:
Adgang til opgangene sker fra Søndre Badevej og/eller gårdrummet. Samtlige elevatorer kører til parkeringskælderen. Endvidere kan adgang ske
via én trappe i det nordøstlige hjørne af bebyggelsen. Det etableres dørtelefonanlæg med kamera.

Parkering:
Parkering sker i parkeringskælderen, hvor der etableres i alt 55 parkeringspladser. Det fremgår af prislisten til hvilke boliger, der hører parkeringsplads. Øvrig parkering skal ske i området.

Cykelparkering:
Der etableres cykelparkering i parkeringskælderen samt på terræn.

Terrasser/opholdszoner:
Opholdszoner i gårdrum markeres med skift i belægningen. Terrasser på plinter udføres som betonplade eller betonfliser. Der udføres 1 stk. stikkontakt på hver terrasse.

Altaner:
Alle altaner udføres som fiberbeton. I boligtype N udlægges trædæk på den sydvendte/trekantede altan. Værn udføres i galvaniseret stål og
strækmetal. Der udføres 1 stk. stikkontakt på hver altan.

Tagterrasser:
Der udlægges trædæk. Der udføres 1 stk. stikkontakt. Der kan være placeret afkast for ventilation på de private tagterrasser.

Vinduer og udvendige døre:
Vinduer samt altan- og terrassedøre udføres i træ/alu.

Indvendige døre:
Malede pladedøre med stålgreb. Indfatninger m.v. er malet fyrretræ i standardprofiler.Alle døre, undtagen entredør, samt dør til bad og toilet, monteres uden bundstykke.

Vindueslysninger:
Udføres som hvidmalede MDF plader.

Opholdsrum inkl. entre:
Vægge spartles og beklædes med filt, der males i brækket hvid farve. Gulv er som Tarkett Eg Rustik Brushed Lamel Plank, mat lak.  Lofter udføres som fuldspartlede malede betonlofter med synlig fuge mellem elementerne. Lofterne males i brækket hvid. I entre er nedhænge gipslofter med
indbyggede spots.

Køkken:
Køkkenelementer leveres i Designa, Orra Mat hvid med grebsfri låger og skuffer. Bordplade i lys Corian.  Der monteres Quooker Fusion.
Vægge spartles og beklædes med filt, der males i brækket hvid farve. Væg mellem køkkenbord og overskabe males med glans 25 i brækket hvid.
Der monteres spots under overskabe.

Hårde hvidevarer:
Emhætte:
Airline UAH-113 fra Systemair
Kogesektion med induktion:
Som AEG HK654403FB
Indbygningsovn med pyrolyse:
Som AEG BPK742220M
Køle-/fryseskab integreret:
Som AEG SCE818116TS/
192 l køl og 61 l frys
Opvaskemaskine integreret:
Som AEG FSE636000P
Vaskemaskine:
Som AEG L6FBE740G
Tørretumbler:
Som AEG T7DBM730G

Bad og Toilet:
På gulv klinker 30 x 60 cm, som Evers  Concreta Fango Rett.(varm grå). Samme type klinke anvendes som sokkelklinke.  I bruseniche anvendes samme klinke på væg. Brusevinge – hvor sådan findes – udføres i mat glas. Øvrige vægge spartles og beklædes med filt, der males i brækket hvid.
Gulvafløb som Unidrain. Nedhængte gipslofter med indbyggede spots. Over bordplade opsættes spejl. Væghængt toilet som Ifö Sign Art med soft-close. Bordplade i Corian med integreret vask. Armatur ved håndvask er som Grohe – Eurosmart Cosmopolitan. Brusearrangement med indmuret brusehoved som Grohe 26 056 000. Termostatblandingsbatteri som Grohtherm 2000. Håndbruser som Sena Stick.

Vaskemaskine:
Som AEG Pro Tex LM 62471F

Tørretumbler:
Som AEG Pro Tex T 65371 AH3

Pulterrum:
Til hver bolig hører der et pulterrum på min 3 m2 beliggende i kælderen.  Pulterrummene udføres i trådgitter.

Varme:
Ejendommen forsynes med fjernvarme, der fordeles fra fællesvarmecentral.
Der udføres gulvvarme i hele lejligheden, der styres fra termostater.

El:
Der udføres el-udtag og stik i henhold til ”stærkstrømsbekendtgørelsen”.

Antenne og internet:
Boligen er ved overtagelsen tilsluttet anerkendt antenne- og internetløsning.
Til antenne udføres 2 stik i stuen og 1 stik i hvert værelse. Antennestik er klar til tilslutning.
Installation til internet afsluttes i teknikskakt. Herfra udføres tomrørsinstallation – med mulighed for efterfølgende kabling – afsluttende med blænddæksel 2 steder i stuen og 1 i hvert værelse.
Der er i teknikskakten mulighed for opsætning af router til trådløst netværk.

Telefon:
Der leveres løsning for telefon med overgangspunkt i skakt/teknikskab. Køber skal selv sørge for eventuel tilmelding til teleselskab.

Ventilation:
Der udføres et separat ventilations anlæg i hver boligerne iht. Bygningsreglementet. Der kan forekomme rørkasser til inddækning af  ventilationskanalerne i lejligheden.

Installationsskakte:
For adgang til skakte for inspektion m.v. udføres inspektionslemme. Adgang til  ventilationsanlægget sker via 2 låger.