Boliger i gåafstand fra Køges hyggelige bymidte

Køge er en smuk historisk middelalderby fyldt med oprindelig charme og idyl. Men det er mest det trendy og aktive Køge, der tiltrækker alle de yngre, moderne borgere, som flytter til byen.

I Havblik bor du i gåafstand fra bymidten, hvor hyggen blander sig med kulturlivet, forlystelserne og det livlige shoppingmiljø.

Marked på det gamle torv
I centrum ligger det gamle torv, der hver onsdag og lørdag forvandles til et stort populært marked. Her handler man med kunsthåndværk, blomster, lækkerier og lokale økologiske madvarer. Alt det, der normalt ikke dukker op på supermarkedets hylder.
 
Shopping for de kræsne
Gaderne rundt om torvet er hjemsted for de fleste af byens specialforretninger, der kan tilfredsstille selv de mere kræsne shoppere. Her har man alle de kendte high-street kæder, ligesom man finder lækre modebutikker med mærkevarer og spændende gastronomiske specialister.

Har man lyst til en sjov aften ude, byder Køge på et stort udvalg af spillesteder, cafeer og restauranter. F.eks. nede på den gamle havn, der også kaldes ”Køges Nyhavn” pga. de mange gode ”gå-i-byen-steder”.

En by med visioner
Køge er en innovativ og visionær kommune i stor vækst, og kvartererne på Søndre Havn udgør en vigtig del af udviklingen. Derudover bliver Køge hjemsted for det kommende supersygehus samt campus Køge – og snart åbner den nye direkte togforbindelse mellem Køge og København, som vil bringe rejsetiden ned på kun 20 minutter.

1
2
3
1

Havblik – salgspavillon

2

Køge Station

3

Torvet / Centrum

design: dbyk.dk